JustMetin
Pentru o vizualizare mai buna pe JustMetin te rog INREGISTREAZATE !

[SCRIPT]Voteaza sv-ul in top-uri pt MD

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

[SCRIPT]Voteaza sv-ul in top-uri pt MD

Mesaj Scris de mihai421 la data de Sam Iul 09, 2011 10:51 pm

Cum scrie si in titlu script de votat sv in top-uri si primesti monede dragon sau credits...cu care poti cumpara iteme si deastea daca ai itemshop.

Comanda SQL:
Cod:
ALTER TABLE `account`;
ADD COLUMN `remainingtime`  datetime NOT NULL AFTER `web_aktiviert`; 

Script:
Cod:
<!--

############################################################
################  Vote Script by 0x4D617276  #############
############################################################

//-->
<?php
if(!empty($_POST['pass']) && isset($_POST['pass']) && $_POST['pass'] == "True")
{
//Variablen
$Coins = 0;
$Stunden = 24;
$Minuten = 0;
$VoteLink = "";

//Berechnung der Zeit
$Zeit = ($Stunden * 60 * 60) + ($Minuten * 120);

//Datenbank Daten
$host = "ip.100";
$user = "root";
$passwort = "123456(de obicei)";

$con = mysql_connect($host, $user, $passwort) or die("Verbindung zum Datenbank Server fehlgeschlagen!");

$checkacc = "SELECT * FROM account.account WHERE login = '".$_SESSION['user_id']."', remainingtime < '".time()+$Zeit."'";
$rows = mysql_query($checkacc);
if(mysql_num_rows($rows) != 0)
{
    $vote = "UPDATE account.account SET remainingtime = '".time() + $Zeit."', coins=coins+'".$Coins."' WHERE login = '".$_SESSION['user_id']."'";   
    $exe = mysql_query($vote);
    if($exe)
    {
        echo 'Die Coins wurden erfolgreich überwiesen!';   
    }
    else
    {
        echo 'Da ist was schief gelaufen, bitte versuch es erneuert!';   
    }
}
else
{
    echo 'Du hast bereits gevotet!<br>Bitte versuche es später erneuert!</br>';   
}
}
else
{
echo '<iframe src="'.$VoteLink.'" name="vote" scrolling="no" scrolling="no" id="Vote"></iframe>';
echo '<input type="button" onClick="return getSrc(vote)"';
}
?>
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
<!--
function getSrc() {
    obj = document.getElementById("Vote");
    if(obj.src = "")
    {
        obj.src = "voteforcoins.php?pass=True";
    }
}
//-->
</script>
</head>

<body>
<footer>Vote Cash-In Script by 0x4D617276</footer>

Config:
Cod:
$Coins = 0; //Steht für die Anzahl der Coins, die der Spieler für jeden Vote bekommt!
$Stunden = 24; //Steht für die Anzahl der Stunden zwischen jedem Vote
$Minuten = 0; //Steht für die Anzahl der Minuten zwischen jedem Vote(kann eigentlich auf 0 bleiben, habs trotzdem mal reingepackt =D
$VoteLink = ""; //Steht für den Votelink, welcher zuerst aufgerufen wird 

Javascript:
Cod:
if(obj.src = "HIER KOMMT DER LINK ZWISCHEN!!! IM MOMENT STEHT DA NICHTS, EINFACH ERSETZTEN!")

mihai421
Level 2
Level 2

Bara Warn :
Mesaje : 57
Popularitate : 0

Sus In jos

Re: [SCRIPT]Voteaza sv-ul in top-uri pt MD

Mesaj Scris de mihai421 la data de Sam Iul 09, 2011 10:52 pm

Sper ca v-a fost de ajutor Wink

mihai421
Level 2
Level 2

Bara Warn :
Mesaje : 57
Popularitate : 0

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum